Velkommen, Gæst (Log ind)

Levering - Delivery

PAKNING OG MODTAGELSE.
Planterne bliver pakket ned uden plastikpotte, da de skarpe kanter nemt kan skære i naboplanter i pakken. Der klippes evt. lidt af de høje planter og de rulles ind i avispapir og sluttelig en åben plastpose på rodenden, så planten ikke rådner. Stiketiketten er pakket sammen med planten, så hold øje med hvid plastiketiket ved udpakning.
Planterne pakkes tæt i papkassen, så de ikke rutsjer rundt mellem hinanden. Nogle gange kan toppen tage lidt skade, men det betyder intet, de skal nok rette sig.

Planterne gødes med langtidsgødning, og disse bliver ofte forvekslet med snegleæg. De langtidsvirkende gødningspiller er gule eller brunlige, snegleæg er altid hvide, skummetmælksfarvet eller gennemsigtige.

Når pakken med planter er modtaget, er det vigtigt at planterne straks bliver pottet op i næringsberiget spagnum eller plantet ud I haven og vandet godt til. Hvis der plantes direkte i haven, skal man være meget omhyggelig med vanding. Det bedste resultat fås hvis planterne pottes op og sættes et lunt sted i lys skygge. Her kan de så få lov til at sunde sig og sætte nye rødder før de plantes ud. Planterne er klar til udplantning, når rødderne er synlige i bunden af potteklumpen.


PORTO 2018
med omdeling
Vægt højst 5 kg: 68 kr.
Vægt højst 10 kg : 85 kr.
Vægt højst 15 kg : 110 kr
Vægt højst 20 kg :  135 kr.
Vægt over  20 kg : 180 kr 

Portoen er max. 180 kr uanset hvor mange planter man bestiller.
Ved over 20 kg bliver planterne sendt i flere kasser.

PORTO 2018
uden omdeling
Vægt højst 5 kg : 55 kr.
Vægt højst 10 kg : 68 kr.
Vægt højst 15 kg : 90 kr
Vægt højst 20 kg : 117 kr.
Vægt over 20 kg : 150 kr

Portoen er max. 150 kr uanset hvor mange planter man bestiller
Ved over 20 kg bliver planterne sendt i flere kasser.


Da webbutikken og den fysiske butik ikke er adskilt, kan nogle planter være udsolgte, selvom de er til salg i webbutikken.

Thyboesminde Stauder sender planter på mandage og tirsdage og torsdage, og sørger for levering med Post Danmark til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog at Post Danmark overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato.

Thyboesminde Stauder kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Thyboesminde Stauder naturligvis en ny leverance uden beregning.
Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Post Danmarks målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage.

Du vil få en email, når planterne er afsendt. Hvis du ikke har fået pakken, bedes du kontakte os senest 2 dage efter, du skulle have modtaget pakken så vi via trackingnummeret på pakken kan se, hvor den befinder sig i landet.

Vi kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender vi naturligvis en ny leverance uden beregning. Er der opgivet forkerte adresseoplysninger i din ordre, og din pakke bliver forsinket som følge heraf, er hverken Postdanmark eller vi erstatningspligtig.

Det er vigtigt, at pakken bliver afhentet på posthuset samme dag, som pakken ellers ville blive afleveret på modtagers adresse. Vi erstatter ikke planter, hvor pakken er afhentet for sent.

Germany 

Zahlung per Überweisung
Kosten der Banküberweisung : 25 dkk

Gewicht 5 kg : 165 dkk
Gewicht 10 kg : 252 dkk
Gewicht 15 kg : 311 dkk
Gewicht 20 kg : 369 dkk
Gewicht 25 kg : 550 dkk
Gewicht 30 kg : 610 dkk
Gewicht 35 kg : 680 dkk

Sverige 
Betalning via banköverföring
Kostnaden för banköverföring: 25 dkk

Frakt kostnaden
vikt av högst 5 kg:    179 dkk
vikt av högst 10 kg : 242 dkk
vikt av högst 15 kg : 287 dkk
vikt av högst 20 kg : 332 dkk
vikt av högst 25 kg : 520 dkk
vikt av högst 30 kg:  574 dkk
vikt av högst 35 kg : 620 dkk
Thyboesminde Stauder - Skivervej 80 - 9362 Gandrup - Telefon +45 20136992 - E-mail thyboesminde@gmail.com - CVR 26644186
DankortEuroCard / MasterCardMobilePay OnlineVisaVisa Electron
Klik her for vores mobilside