Velkommen, Gæst (Log ind)

Handelsvilkår

Her under Handelsvilkår er alle punkterne om info af forskellig slags samlet under et.

Ingen personlige oplysninger der registreres på i webbutikken hos Thyboesminde Stauder, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos Thyboesminde Stauder, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra planteskolen. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

Thyboesminde Stauder modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Thyboesminde Stauder krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

PAKNING OG MODTAGELSE.
Planterne bliver som regel pakket ned uden plastikpotte, da de skarpe kanter nemt kan skære i naboplanter i pakken. Klipper lidt af de høje planter og pakker dem ind i avispapir og sluttelig en åben plastpose på rodenden, så planten ikke rådner.
Planterne pakkes tæt i papkassen, så de ikke rutsjer rundt mellem hinanden. Nogle gange kan toppen tage lidt skade, men det betyder intet, de skal nok rette sig.

Planterne gødes med langtidsgødning, og disse bliver ofte forvekslet med snegleæg. De langtidsvirkende gødningspiller er gule eller brunlige, snegleæg er altid hvide, skummetmælksfarvet eller gennemsigtige. Hvis du er i tvivl, fjern også gødningspillerne.

Når pakken med planter er modtaget, er det vigtigt at planterne straks bliver
pottet op i næringsberiget spagnum eller plantet ud I haven og vandet godt til. Hvis
der plantes direkte i haven, skal man være meget omhyggelig med vanding
Det bedste resultat fås hvis planterne pottes op og sættes et lunt sted i lys skygge. Her kan de så få lov til at sunde sig og sætte nye rødder før de plantes ud. Planterne er klar til udplantning, når rødderne er synlige i bunden af potteklumpen.

Da webbutikken og den fysiske butik ikke er adskilt, kan nogle planter være udsolgte, selvom de er til salg i webbutikken.

Thyboesminde Stauder sender planter på mandage og tirsdage og torsdage, og sørger for levering med Post Danmark til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog at Post Danmark overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato.

Thyboesminde Stauder kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Thyboesminde Stauder naturligvis en ny leverance uden beregning.
Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Post Danmarks målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage.

Du vil få en email, når planterne er afsendt. Hvis du ikke har fået pakken, bedes du kontakte os senest 2 dage efter, du skulle have modtaget pakken så vi via trackingnummeret på pakken kan se, hvor den befinder sig i landet.

Vi kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender vi naturligvis en ny leverance uden beregning. Er der opgivet forkerte adresseoplysninger i din ordre, og din pakke bliver forsinket som følge heraf, er hverken Postdanmark eller vi erstatningspligtig.

Det er vigtigt, at pakken bliver afhentet på posthuset samme dag, som pakken ellers ville blive afleveret på modtagers adresse. Vi erstatter ikke planter, hvor pakken er afhentet for sent.

Thyboesminde Stauder yder 14 dages reklamationsret på planterne, hvis de ikke er i orden. Kontakt os indenfor en uge efter modtagelsen og varen kan efterfølgende returneres for tilbagebetaling, ombytning, eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Thyboesminde Stauder returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Reklamation og varereturnering
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Thyboesminde Stauder
Skivervej 80
9362 Gandrup

email: kirsten@thyboesmindestauder.dk

Varereturnering foregår også til denne adresse - bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Refusion
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Thyboesminde Stauder har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages.
Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den.

Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage.
Omkostninger til returnering skal du selv afholde.Thyboesminde Stauder - Skivervej 80 - 9362 Gandrup - Telefon +45 20136992 - E-mail thyboesminde@gmail.com - CVR 26644186
DankortEuroCard / MasterCardMobilePay OnlineVisaVisa Electron
Klik her for vores mobilside